Seki Şehit İsa Topal Çok Programlı Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0 252 685 44 14
WEB https://sekicpal.meb.k12.tr
Adres : Seki Mahallesi Mehmet Soydaş Sokak No.11 48880 Seydikemer/MUĞLA
VİZYON : Biz bütün öğrencilere mesleki beceri kazandırmanın yanı sıra, bilgili, problem çözme yeteneğine sahip, araştırmacı, yaratıcı düşünebilen, sosyal gelişimini tamamlamış ve teknolojik gelişmelere ayak uydurabilen bireyler yetiştirmek için varız.
MİSYON : İstiyoruz ki; okulumuzda mesleki eğitimin yanında sosyal gelişim ve faaliyetlere de gereken önem verilsin. İstiyoruz ki; okulumuzdaki bütün öğretmenler ekip ruhunu benimseyerek, öğrenci merkezli çalışsın. İstiyoruz ki; okulumuzda gerekli fiziksel şartlar oluşturularak öğrenciler ileri teknolojik araçları kullanabilen bireyler olarak yetişsin. İstiyoruz ki; okulumuzda bütün çalışanlar ve öğrenciler okulun kendilerine sunduğu bütün imkanlardan yararlanabilsin. İstiyoruz ki; okulumuzda bütün öğrenciler kendilerine bir hedef belirlesin ve öğretmene aktif olarak katılsın. İstiyoruz ki; okulumuzda herkes öğrencilerin olumlu özelliklerini pekiştirerek, onların her gün daha iyiye ulaşmasına yardımcı olsun. İlkelerimiz İnanıyoruz ki; öğrencilerin ileri teknolojik ürünleri kullanarak, mesleki becerilerini geliştirip iş hayatına atılmalarını sağlamak ilk önceliktir. İnanıyoruz ki; biz öğrencilerin bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak, onların ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde, öğrenci merkezli çalışmalarımızı yürütürüz. İnanıyoruz ki; biz öğrenciyi eğitirken bilgiyi sadece okul kurumunun içinde değil araştırmacı olarak endüstride de aramasını sağlar ve yöntemlerini öğretiriz. İnanıyoruz ki; biz birbirimize saygı, sevgi, hoşgörü gösterir, kendimize güvenir; bu doğrultuda öğrencilerimize örnek oluruz. İnanıyoruz ki; biz ne öğreteceğimizi bilir, yeni öğrenme biçimlerini takip eder, geçmiş deneyimlerimizden de faydalanarak sürekli kendimizi yenileriz. İnanıyoruz ki; biz hepimiz öğrencilerin olumlu kişilik özelliklerini ve başarılarını ortaya çıkarmak için öğretmen-öğrenci ve veli işbirliğine gereken önemi veririz.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :
Saatler : DERS BAŞLAMA SAATİ : 08:30 DERS BİTİŞ SAATİ : 16:20
Isınma : KALORİFER
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Seydikemer ve Fethiye´ye Dolmuş ve Belediye Otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE UZAKLIK : 189 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK :45 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :